hundar jag tydligen mött

Hundar jag (tydligen) mött

Jag vet inte hur det går till. Men när jag bläddrar igenom mobilen visar det sig att jag, när jag kartlagt möjliga utflyktsplatser, gjort en del upptäckter. Det är en hel del hundar på bilderna. Möjligtvis avslöjar dessa fynd vem jag egentligen är.  Men att foto-ögonblicken förhöjde min resa är något jag kan konstatera, och det kanske glädjer fler, så här kommer en samling över hundar jag tydligen mött.

Malmö.
Den här vovven bara satt där. Och man vet att man har en kul bild när de som passerar bakom min rygg stannar upp och skrattar medan man fotograferar. Jag älskar dom ögonblicken, eftersom man då får en chans att vända sig om och gemensamt spekulera om scenens innebörd. Några glada replikutbyten vid Lilla torg och sedan går man vidare.
Malmö.
Jag står och väntar på en kompis för en fika utanför supermysiga Noir kaffekultur när en tjej kommer traskandes med denna svarta superkalv. Utanför tobaken säger hon något till bamsen, släpper hans koppel på marken och försvinner in. Är borta länge. När hon sedan kommer ut måste jag gå fram och visa bilden jag tog på hennes sävliga älskling. Jag får veta att han som kontorshund inte gör mycket väsen av sig och att han är ytterst lättskött. Imponerande.
Noir kaffekultur
Mölle (Kullen).
En dag åker jag till Mölles krukmakeri (där jag bland annat stöter på gårdshunden Robbie – läs här). Efter att ha tittat på Italienska villan tar jag en sväng ner i hamnen. Precis när jag ska vända bilen hem spanar jag in en annan bilförare. Han ger ett ruggigt intryck. Jag söker förgäves hans blick för att bli klok på hans avsikter. När jag kommer lite närmare inser jag snabbt att föraren inte är myndig att framföra sitt fordon – det är en old english sheepdog.
hundar jag tydligen mött i Malmö
Malmö.
När man passerar en corgy som värdigt vräker sig i en divan av svart läder och glänsande nitar måste man stanna upp och fundera. Kan det månne vara så att djuret påverkats av Malmöbiografens glitziga neon mittemot och avkrävt husse på en motsvarande ståndsmässig dagbädd? Eller så är detta husses resonemang inför kampen om skyltfönster-kunderna. Oavsett agerade hen ytterst världsvan fotomodell inför mina närmanden. Upphöjd likgiltighet – på gränsen till karisma!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lilja | Olsson är en verksamhet i uppbyggnadsskede. Följ oss gärna här!

Top Reviews